«Πάμε Λιμάνι» & Εθελοντισμός

Ο Διαγωνισμός Ηλεκτρικών Σκαφών «Πάμε Λιμάνι» βασίζεται στον εθελοντισμό. Οι εθελοντές φέρνουν εις πέρας τη δράση τις ημέρες που διαρκεί.  Οι αρμοδιότητες που καλούνται να αναλάβουν είναι: υποδοχή του κοινού, ξενάγηση, συνοδεία, διαιτησία, διάσωση, διαχείριση υλικών, επικοινωνία, τεχνικοί βοηθοί, βοηθοί φιλοξενίας, ασφάλεια - φύλαξη χώρων, μεταφράσεις κειμένων.

Γίνε μέρος μιας μεγάλης ομάδας

Κάθε χρόνο οι εθελοντές του Διαγωνισμού «Πάμε Λιμάνι» ευελπιστούμε να γίνονται μια μεγάλη παρέα, με τις ομάδες τους στα σημεία συγκέντρωσης, στις διεξαγωγές των φάσεων του Διαγωνισμού, και με αποκορύφωμα την τελετή λήξης! Το χαρακτηριστικό μπλουζάκι που φοράνε σηματοδοτεί τον ρόλο τους κατά τη διάρκεια της δράσης και τους κάνει να ξεχωρίζουν. Μετά το πέρας του Διαγωνισμού διοργανώνεται εκδήλωση για την παραλαβή των βεβαιώσεων τους, όπου έχουν τη δυνατότητα να συμετέχουν στο αναμνηστικό βίντεο των εθελοντών.

Απαραίτητα προσόντα

Οι εθελοντές πρέπει να είναι ευγενικοί, συνεργάσιμοι, υπομονετικοί, επικοινωνιακοί, δυναμικοί, συνεπείς και προετοιμασμένοι κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούν στον ρόλο που θα αναλάβουν. Πρέπει να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση, όπου θα χωριστούν σε ομάδες, στις πρόβες που θα πραγματοποιηθούν για τη διεξαγωγή των φάσεων και που θα οριστούν σε μέρες και ώρες που βολεύει τους εθελοντές της κάθε ομάδας και να είναι διαθέσιμοι τις ημέρες που διεξάγεται η δράση.

Οι αιτήσεις εθελοντών για το Διαγωνισμό "Πάμε Λιμάνι" 2019 έχουν ανοίξει.
Τα ονόματα των εθελοντών που επιλέγονται θα ανακοινωθούν σε ειδική σελίδα του ιστότοπου.


Φόρμα δήλωσης συμμετοχής Εθελοντή

Για να γίνετε εθελοντής στην διοργάνωση του Διαγωνισμoύ «Πάμε Λιμάνι», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Συμπεριλάβετε τον κωδικό της χώρας σας, π.χ. 0030 για την Ελλάδα.

Δεξιότητες

Πρόσθετες προσωπικές πληροφορίες

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

παρακαλώ επικοινωνήστε με τα παρακάτω άτομα:
Περιγράψτε μας τι σχέση έχετε (π.χ. συνεργάτης, γονέας, φίλος κλπ.)
Συμπεριλάβετε τον κωδικό της χώρας σας, π.χ. 0030 για την Ελλάδα.
Περιγράψτε μας τι σχέση έχετε (π.χ. συνεργάτης, γονέας, φίλος κλπ.)
Συμπεριλάβετε τον κωδικό της χώρας σας, π.χ. 0030 για την Ελλάδα.

Παρατηρήσεις - Σχόλια