Δελτίο Τύπου Ο.Η.Σ.Ε. – Αναρτήθηκαν οι πρώτες αιτήσεις !

ΝΕΑ Δελτια Τυπου

Στα σχολεία όλης της χώρας θα αποσταλούν πλέον επικαιροποιημένες οδηγίες οι οποίες δεν θα αφήνουν οποιαδήποτε απορία, ούτε για τον τρόπο διεξαγωγής , ούτε για τους διοργανωτές του διαγωνισμού, ούτε για τυχόν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα του διαγωνισμού. Παρακαλούμε σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε λάθος στην αίτηση του σχολείου σας, όπως επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές του Διαγωνισμού “ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ”, μέσω της …

Δελτίο Τύπου Ο.Η.Σ.Ε. για τον 1ο Πανελλήνιο Νησιωτικό Διαγωνισμό Ηλεκτρικών Σκαφών “Πάμε Λιμάνι”

ΝΕΑ Δελτια Τυπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της έναρξης του Διαγωνισμού «Πάμε Λιμάνι», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Νέο Λιμάνι και στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Φοίνιξ Νηογνώμων Α.Ε. στηρίζει εμπράκτως την διεξαγωγή του Διαγωνισμού «Πάμε Λιμάνι»

ΝΕΑ Δελτια Τυπου

Ο Φοίνιξ Νηογvώμων Α.Ε. υποστηρίζει την πρωτοβουλία που ξεκίνησαν ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) και ο Οργανισμός Ηλεκτρικών Σκαφών Ελλάδας (Ο.Η.Σ.Ε.) για τη συνδιοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Νησιωτικού Σχολικού Διαγωνισμού, με τίτλο «Πάμε Λιμάνι» και θέμα τα ηλεκτρικά σκάφη & πλοία. Ο Διαγωνισμός πρόκειται να διεξαχθεί την σχολική χρονιά 2019-2020 στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νησιών της χώρας.