Εξαιρετική σημασία για τον Διαγωνισμό «Πάμε Λιμάνι» αποτελεί η έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και η αιγίδα των, Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου Τουρισμού και Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, καθώς και η υποστήριξη στην διοργάνωση και διεξαγωγή του, από Συνεργάτες, Χορηγούς και Υποστηρικτές, η οποία προσφέρεται από διαφορετικούς φορείς και εταιρείες.

Συνεργάτες

Συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του Διαγωνισμού ηλεκτρικών σκαφών.

Πιο συγκεκριμένα, η Transfluid SpA, η GS4C και το Politecnico di Milano, ασχολούνται στενά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλιακού μας σκάφους «Phoenix».

Image
Image
Image

Image
Image
Image

Χορηγοί

Βοηθούν τον Διαγωνισμό κυρίως σε υλικό και οικονομικό επίπεδο και ανάλογα με το μέγεθος της βοήθειάς τους διακρίνονται σε Πλατινένιους, Χρυσούς, Ασημένιους και Χάλκινους Χορηγούς.

* Αν επιθυμείτε κι εσείς να συνδράμετε στον Διαγωνισμό «Πάμε Λιμάνι», επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής είναι μαζί μας και μας στηρίζουν:

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Image

ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Image
Image
Image

Επίσης υπάρχουν και οι Χορηγοί Επικοινωνίας του Διαγωνισμού που βοηθούν στην προβολή των Δράσεων του. Μέχρι στιγμής από την Ελλάδα είναι, ο ενιαίος τηλεοπτικός φορέας ΕΡΤ Α.Ε., ο εκδοτικός οίκος "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." και το περιοδικό Skipper OnDeck, ενώ από το εξωτερικό ο εκδοτικός οίκος UKi Media & Events.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Υποστηρικτές

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται με την υποστήριξη των...

Image
Image
Image