Εξαιρετική σημασία για τον Διαγωνισμό «Πάμε Λιμάνι» αποτελεί η έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και η αιγίδα των, Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου Τουρισμού και Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, καθώς και η υποστήριξη στην διοργάνωση και διεξαγωγή του, από Συνεργάτες, Χορηγούς και Υποστηρικτές, η οποία προσφέρεται από διαφορετικούς φορείς και εταιρείες.

Συνεργάτες

Συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του Διαγωνισμού ηλεκτρικών σκαφών.

Πιο συγκεκριμένα, η Transfluid SpA, η GS4C και το Politecnico di Milano, ασχολούνται στενά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλιακού μας σκάφους «Phoenix».


Στον διαγωνισμό επίσης θα συνδράμουν και οι εξής φορείς με μέλη τους, ως μέλη των Επιτροπών του Διαγωνισμού, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, ο ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε. και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ).


Χορηγοί

Βοηθούν τον Διαγωνισμό κυρίως σε υλικό και οικονομικό επίπεδο και ανάλογα με το μέγεθος της βοήθειάς τους διακρίνονται σε Πλατινένιους, Χρυσούς, Ασημένιους και Χάλκινους Χορηγούς.

* Αν επιθυμείτε κι εσείς να συνδράμετε στον Διαγωνισμό «Πάμε Λιμάνι», επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής είναι μαζί μας και μας στηρίζουν:

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Image

ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


Επίσης υπάρχουν και οι Χορηγοί Επικοινωνίας του Διαγωνισμού που βοηθούν στην προβολή των Δράσεων του. Μέχρι στιγμής από την Ελλάδα είναι, ο ενιαίος τηλεοπτικός φορέας ΕΡΤ Α.Ε., ο εκδοτικός οίκος "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." και το περιοδικό Skipper OnDeck, ενώ από το εξωτερικό ο εκδοτικός οίκος UKi Media & Events.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Υποστηρικτές

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται με την υποστήριξη των...